Новини » Автоновини

200 броя от серия RCZ Limited Edition са продадени за по-малко от 48 часа



23.09.2009г 

200 броя от серия RCZ Limited Edition са продадени за по-малко от 48 часа За по-малко от 48 часа бяха продадени всички 200 броя от лансираната специално за салона във Франкфурт серия RCZ Limited Edition. Клиентите са от 10 европейски страни.

Специалната серия, чийто брой е свързан с 200 годишнината от основаването на Предприятието Peugeot, предизвика невероятен интерес. Лансирането й бе направено в прес дните на салона, а договорите бяха сключени още преди официалното му откриване.

Ентусиазмът на публиката се обяснява както с качествата на предложения извънсериен модел, така и с имиджа на Марката, чиято динамика и капацитет са представени блестящо на автомобилното изложение във Франкфурт.

Предвид интереса, Peugeot ще подготви
други специални предложения до официалното лансиране на модела RCZ през пролетта на 2010
.

Оборудвана с бензиновия двигател 1,6 л THP 115 kW (156 к.с.) и с 6-степенна скоростна кутия, ограничената серия на RCZ излиза на пазара в бяло nacre в контраст с карбоновия покрив. От същия материал са и основите на огледалата за обратно виждане, които хармонират с черното на предната решетка и спирачните апарати, както и с хрома на лайстните и черния мат на джантите 19". Интериорът се отличава с луксозната кожа Nappa в черно.

RCZ „Limited Edition“ предлага високотехнологично оборудване, сред което WIP COM 3D (с услугата Peugeot Urgence), Pack Vision (ксенонови фарове с функция самонасочване, устройство за миене на фаровете), Пакет Кожа Nappa (електроуправляеми и отопляеми седалки, стелки), Пакет Easy Motion (преден и заден парктроник), аларма. Във Франция, RCZ „Limited Edition“ се предлага на цена 35 500 евро и ще започне да се доставя през пролетта на 2010.

Ограничената серия се произвежда в 200 екземпляра по случай
200 годишнината от основаването на предприятието Peugeot
, която ще бъде чествана през 2010.
Източник: auto-press.net


Коментари

Добави коментар

Реклама