Новини » Автоновини

Европейската верига за гуми и автосервизни центрове Premio откри втори обект в България, в град Монт



24.09.2009г 

Европейската верига за гуми и автосервизни центрове Premio откри втори обект в България, в град Монт Вторият от веригата автосервизни центрове Premio отвори врати в Монтана. Веригата е създадена от световноизвестния производител на гуми „Гудиър”, а партньор в България е един от най-мощните дистрибуционни канали на гуми у нас – компанията “Примекс”. Международно веригата е развита в Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан. В течение на 13 години  Premio се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.
Вторият Premio автосервизен център в страната е разположен на еднa от основните пътни артерии в Монтана (пътя София – Видин). Той е оборудван с машини за демонтаж, монтаж и баланс на гуми, стенд за регулиране на преден мост. Официалното откриване бе направено в присъствието на кмета на града Златко Живков, присъстваха още представители на „Примекс”, държател на Premio франчайз правата за България, както и представители на „Гудиър Дънлоп Тайърс” за Румъния и България. Проектът бе реализиран в рамките на няколко месеца, в това време бяха направени промени във външния и вътрешния облик на сградата, така че да отговори на стандартите за членство във веригата Premio. С новооткрития сервизен център ще бъдат създадени 5 нови работни места, в сервиза и прилежащия магазин.
До края на годината ще бъдат открити Premio центрове в градовете Ямбол и Силистра и междувременно ще бъдат разгледани кандидатурите за членство в Premio във всички останали градове. Kонцепцията е насочена към по-големите областни градове.


Източник: Агенция Speed-Press


Коментари

Добави коментар

Реклама