Новини » Автоновини

Специални фиксирани цени за автомобили Mercedes-Benz по случай Международния технически панаир в Пло



26.09.2009г 

Специални фиксирани цени за автомобили Mercedes-Benz по случай Международния технически панаир в Пло
Премиум марката Mercedes-Benz посреща своите почитатели на Международния технически панаир в Пловдив с най-новите си предложения. Акцент на щанда са Е-Class седан, E-Class Coupe и обновената S-Class 2009, както и специалните предложения за автомобили C-Class Complete и GLK.
Настоящата година продуктовата гама на Mercedes се обогатява с поредица от модели от E-Class. На щанда на „Балкан Стар” са изложени бизнес лимузината, чиято световна премиера се състоя в началото на годината, и ексклузивното Е-Class Coupe, което спечели сърцата на почитателите на автомобилния дизайн. Автомобил от Е-Class вече може да бъде поръчан и с постоянно задвижване на четирите колела, а от средата на октомври в продажбените центрове ще се предлага и комби версията Е-Class Estate.
Посетителите на Международния технически панаир ще могат да се запознаят и с S-Class 2009, който затвърждава статута на флагмана на Mercedes като двигател на иновациите за бранда и в автомобилната индустрия като цяло. Сред постиженията в технологично отношение се отличава появата на първия в света серийно произведен хибриден автомобил с литиево-йонна батерия – S 400 HYBRID.
По време на панаира клиентите на марката ще могат да се възползват от специалните фиксирани цени за високо оборудвани автомобили GLK и модификации на С-Class Complete. Предложението за GLK важи за автомобили на склад, които се предлагат на фиксирана цена за различните двигатели, независимо от нивото на оборудване. Например моделите GLK 280, които разполагат с 231 к.с., могат да бъдат купени за 39 900 евро с ДДС. Наличните модели C-Class Complete също се предлагат на фиксирана цена за различните модификации и така C 180 K с ниво на оборудване Complete по време на панаира е на цена от 29 000 евро с ДДС.





Източник: Агенция Speed-Press


Коментари

Добави коментар

Реклама