Новини » Автоновини

$9,3 милиона инвестиция в автосалона в Детройт



06.10.2009г 

$9,3 милиона инвестиция в автосалона в Детройт
В момента се извършват различни реконструкции и подобрения в изложбения комплекс Cobo Center, който в началото на януари ще стане домакин на първото от големите автомобилни изложения за 2010 г. – NAIAS в Детройт. От щата Мичиган са отпуснати $9,3 милиона, които ще бъдат използвани, за да се направи изложбеният комплекс още по-добър и за изложителите, и за зрителите.
Още до края на тази година ще бъдат усвоени 3 милиона долара от този бюджет и промените ще бъдат готови за NAIAS 2010. Първоначалните подобрения в Cobo Center включват осветлението, товарителните докове, пода и околностите на комплекса.
“NAIAS е шоу, което всеки трябва да посети, и зрителите ще оценят направените от нас промени, казва Дъг Фокс, председател на изложението за 2010 г. - Свършихме огромна работа с получените средства и шоуто отново ще надмине очакванията на всички.” Фокс допълни, че всички тези инвестиции се правят, за да може Cobo Center да стане по-достъпен в ценово отношение за изложителите и по-приветлив за зрителите. Със средствата ще бъдат подобрени сградите и качеството на предлаганите услуги.





Източник: Агенция Speed-Press


Коментари

Добави коментар

Реклама