Новини » Автоновини

Infiniti M35 HYBRID ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2011 година



08.10.2009г 

Infiniti M35 HYBRID ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2011 година Първият хибриден модел на Infiniti ще бъде разработен на базата на М модела на марката.
Infiniti M35 HYBRID ще бъде пуснат в продажба през пролетта на 2011 година
и ще се превърна в най- екологичният и икономичен представител в цялата история на компанията.

Infiniti M35 HYBRID ще разполага с 3.5 литров, V- образен, шестцилиндров задвижващ агрегат, който ще бъде комбиниран с електрически мотор.
Комбинацията от последния и новата литиево- йонна батерия, ще бъде гаранция и за това, че автомобилът, при определени случаи, ще може да извършва движение само на електрическа енергия.

Подобно на актуалната си за момента версия, новата генерация на Infiniti M ще се предлага с избор между V- образни шест- и осемцилиндрови задвижващи агрегати. Съответните наименования на версиите ще бъдат M37 и М56, като вторият вариант се очаква да предложи на бъдещите си собственици възможност на подчинят максимална мощност от над 400 конски сили. Европейските потребители пък ще могат да разчитат и на V6 дизелова модификация, която ще замести M56.

Новото Infiniti M, еволюция 2011 година, ще предложи
изцяло нов дизайн
, с атлетична визия, и директни заемки от наистина впечатляваща концептуална разработка Infiniti Essence. От компанията обещават, че в интериора на автомобила ще могат да бъдат открити новаторски материали, нова климатична инсталация, както и характерно за компанията високо качество на изработката и звука на предлаганите аудиосистеми.

Новото Infiniti M ще се появи в дилърските центрове на марката през пролетта на следващата година.

Източник: auto-press.net


Коментари

Добави коментар

Реклама