Новини » Автоновини

Moto Pfohe на Плевенския панаир 2009



09.10.2009г 

Moto Pfohe на Плевенския панаир 2009
Moto Pfohe  ще представи модели от марките Ford, Volvo и Land Rover на “Автосалон Плевен”. Най-малкият представител е Ford Ka, практичен, сигурен и евтин за поддръжка. Колата ще се предлага на цени от 16 140 лв. с включено ДДС и 5% отстъпка от цената.
Новата Fiesta също ще бъде изложена на щанда на Ford. Сензационният модел спечели над 20 международни отличия и бе удостоен с престижната награда red dot за дизайн. Ford Fiesta ще се предлага до 30 ноември на промоционална цена от 17 500 лв. с ДДС.
Следващият представител на Ford е просторният Fusion. Той е с по-голям просвет, повече пространство за багаж и е по-висок от автомобилите в този клас. Моделът ще се предлага с най-високо ниво на оборудване на цена от 18 550 лв. с ДДС и с включена 30% отстъпка.
Ford Focus, един от най-утвърдените и всепризнати модели на Ford, с над 5 милиона продажби зад гърба си за изминалите 11 години от първата му поява. Компактният модел е лидер в сегмента с динамиката си на пътя. Колата ще се предлага с 20% отстъпка, промоционалните цени стартират от 24 990 лв. с ДДС.
Флагманът Ford Mondeo, който постигна отлични резултати на тестовете на Euro NCAP за безопасност – максималните 5 звезди за сигурност на пътниците, 4 звезди за сигурност на децата и 2 звезди за защита на пешеходците, ще се предлага с 20% отстъпка, като цените започват от 35 990 лв. с ДДС и важат за автомобили на склад.
Ford Transit, незаменимият помощник в бизнеса, е носител на множество престижни награди, включително и на приза „Международен ван на 2007 г.” На „Автосалон Плевен” лекотоварната гама на Ford ще се предлага с до 24% отстъпка.
Пътническите и товарните версии на Ford Connect ще се предлагат на цени, започващи от 9600 лв. без ДДС.
Volvo ще представи XC60, първия автомобил в света, който спира сам. Със съвременен спортен дизайн, модерно оборудване и уникални системи за безопасност, Volvo XC60 заслужи признанието на най-критичните автомобилни специалисти и заслужено бе определен за „Автомобил 4х4 за 2009 г.” в България.
Следващият представител на марката е Volvo XC90. Това е първият автомобил с висока проходимост на Volvo Car Corporation. Toй се появи на SUV сцената преди няколко години с цял набор от иновации. По време на есенния панаир XC90 ще се предлага с максимално ниво на оборудване и с отстъпка до 24%.
Volvo S60 е един от най-надеждните и качествени спортни седани в премиум сегмента. Той е най-горещото шведско предложение тази есен. Само сега феновете на Volvo имат възможност да го закупят с 20% отстъпка - само за 44 000 лв. с ДДС.
Land Rover ще представи Discovery 3 – най-награждавания SUV автомобил в света. Моделът постига истински рекорд в света на SUV автомобилите, спечелвайки повече от 100 престижни награди през 20-годишното си присъствие на пазара. На „Автосалон Плевен” Discovery 3 ще се предлага с невероятна отстъпка – до 27 000 лв.




Източник: Агенция Speed-Press


Коментари

Добави коментар

Реклама