Новини » Автоновини

Мото-Пфое организира Дни на отворените врати през октомври и ноември20.10.2009г 

Мото-Пфое организира Дни на отворените врати през  октомври и ноември Неповторима среща с хитовите модели на марката в цялата страна.
Всеки търси идеалния партньор, своята половинка – сродната душа, с която ще е щастлив до края на дните си. Днес модерният човек прекарва голяма част от времето си на път. Затова удоволствие и усещане за партньорство носи и новият автомобил.
Този, в който се чувствате сигурно и комфортно, в който искате да ви видят, с който чакането в задръствания е по-малко досадно – защото ви забавлява и носи удовлетворение – и с който пътуванията са истинска емоция.
Мото-Пфое организира Дни на отворените врати през месеците октомври и ноември
. На тези дати всеки желаещ има възможността да тества най-новите модели на Ford, да се запознае с актуалните промоции и ... да открие кой автомобил му подхожда най-много.
Защото, подобно на нас, и колите са с различен характер. Дизайнът и техническите качества очертават неповторимия им облик. Някои носят спортен дух, други са дискретно елегантни, трети имат бизнес излъчване, а четвърти – мощен темперамент.
Сега имате възможност да се запознаете с всички Ford натури и да намерите тази, която е идеална за вас.
Освен спомена от приятно прекараното време с хитовите модели на Ford, след Дните на отворените врати може да се надявате и на продължение. Всеки, тествал някой от автомобилите, автоматично се класира за томболата, чиято награда е уикенд за двама в хотел
Belvedere Holiday Club, Банско.
Очакваме ви на Дните на отворените врати в Мото-Пфое! Елате и открийте своята половинка!
Първите щасливци се възползваха в Бургас и Русе.


А сега Дните на отворени врати на Ford идват и във вашия град:


Варна
24 и 25 Октомври
Плевен
24 и 25 Октомври
Пловдив
30 и 31 Октомври
Благоевград
31 Октомври 1 Ноември
Стара Загора
6 и 7 Ноември
София
7 и 8 Ноември


Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама