Новини » На път

Движението по АМ „Тракия” е възстановено, след като ТИР разпиля портокали



28.10.2009г 

Движението по АМ „Тракия”  е възстановено, след като ТИР разпиля портокали Движението по АМ „Тракия” се осъществява безпроблемно. Премахнати са всички ограничения - съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".
Рано тази сутрин преди село Цалапица, посока София ТИР се преобърна и разпиля част от 22 тона портокали, които е превозвал.
Предисторията:

Лек автомобил е препречил пътя на ТИР-а, който се преобърна тази сутрин на автомагистрала „Тракия”. Това каза пред журналисти 25-годишният шофьор - турчинът Енехран, предаде кореспондентът на Агенция „Фокус”. Младежът е с три години и половина стаж като шофьор. До този момент няма информация той да е употребил алкохол. Цитрусовите плодове, които е превозвал ТИР-ът, са били 22 тона и са били предназначени за Полша. В ТИР-а са пътували двама души. Те не са пострадали и са на мястото на инцидента. Към 5.15 часа автомобил с пловдивска регистрация заради тъмнината се е блъснал в металната конструкция на обърнатото ремарке. Шофьорът също не е пострадал. В момента фадрома разчиства падналите по платното на магистралата плодове.


Коментари

Добави коментар

Реклама