Новини » Спорт

Гран При на Абу Даби - последният старт за сезона



30.10.2009г 

Гран При на Абу Даби - последният старт за сезона Билетите за Гран при на Абу Даби бяха разпродадени още в неделя, съобщиха организаторите на надпреварата от арабското емирство за sport1.bg.

Програма за последния старт за сезона:


Днес:
16:00 Първа свободна тренировка
20:00 Втора свободна тренировка

Събота:
31.10. 17:00 Трета свободна тренировка
31.10. 20:00 Квалификация за място на старта

Неделя:
01.11. 19:00 Начало на състезанието

На 1 ноември на чисто новата писта Яс Марина Бей ще се проведе първият старт там в историята на Формула 1, който ще е последен кръг от световния шампионат за 2009 г.


"Реакцията както на местно и национално, така и на международно ниво бе невероятна и всички билети до последния са продадени. Това ще е историческо състезание, на което множество неща ще се случат за първи път".

"Надпреварата например ще стартира на светло, а ще завърши по тъмно", заяви главният изпълнителен директор на Яс Марина Ричард Креган.

Организаторите в Абу Даби са особено горди с факта, че всички трибуни на трасето са покрити, а в календара нито една друга писта не може да се похвали с това. Около 50 000 зрители се очакват на 5,5-километровата Яс Марина.

Всички посетители по време на уикенда на надпреварата ще могат да се възползват и от множеството забавления, създадени около пистата.



Коментари

Добави коментар

Реклама