Новини » Автоновини

Dacia и МАКМЕТАЛ стартират кампания за предаване на автомобили за скрап



05.11.2009г 

Dacia и МАКМЕТАЛ стартират кампания за предаване на автомобили за скрап Dacia, която е еталон, когато става дума за „достъпен автомобил” и „изгодна покупка”, предлагайки на пазара гама от икономични и екологични автомобили, обяви ангажимента си към опазване на околната среда като стартира заедно с Макметал Холдинг АД кампания за стимулиране на предаването на автомобили за скрап.
За всяко върнато за скрап моторно превозно средство, всеки бъдещ собственик на Dacia получава бонус от 1000лв. за своята екологосъобразна постъпка.


Как става това?


Макметал Холдинг АД събира, транспортира, временно съхранява и разкомплектова за своя сметка излезлите от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), предадени от собствениците им безвъзмездно, при условие, че те изрично заявят желание да се възползват от промоцията на Рено Нисан България ЕАД.


За предадените му стари МПС, Макметал Холдинг АД издава Удостоверение по образец по чл. 15, ал. 1 от Наредбата за изискванията за третиране на отпадъците от моторни превозни средства, попълнено със съответните данни за всяко ИУМПС, като го предава на собственика. След това собственикът предоставя това удостоверение на Рено Нисан България ЕАД, с което
заявява желание си да се ползва от промоцията за покупка на нов автомобил Dacia съгласно публично оповестена ценова листа и при условията на отделен договор за покупко-продажба.


Притежателите на този тип удостоверения могат да се възползват от промоцията в срок
от 3 месеца от датата на издаването на удостоверението, но не по-късно от 31 октомври 2010 г.
След края на тази дата правата по удостоверенията не могат да бъдат упражнявани.

Рено Нисан България ЕАД е задължено по силата на представеното му от клиента удостоверение и при заявена от лицето изрична воля да закупи нов автомобил от който и да е представителен шоурум на Dacia в страната,
да му осигури търговска отстъпка от стойността по актуалната ценова листа на закупения от него лек/лекотоварен автомобил с марка Dacia и модел Logan, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick Up или Sandero.
Търговската отстъпка е предварително определена и еднаква по стойност независимо от модела. Тя възлиза на
1000 лева /хиляда лева/ с ДДС
. Упоменатата отстъпка не се отнася за Лимитирани серии на посочените модели на Dacia. В случай, че за даден модел вече има обявена друга промоция, приносителят на удостверението може да избере коя промоция да използва, като
няма възможност да се възползва едновременно от условията на повече от една промоция.


Собственици на предадени стари МПС, които не желаят да участват в промоцията, изрично заявяват това и
имат право да получат от Макметал Холдинг АД стойността на предаденото МПС в зависимост от окомплектовката му по актуална ценова листа за модела и годината на неговото производство към датата на покупката.


Приемането на стари МПС от собствениците им се провежда в районите на следните населени места:
София, Благоевград, Сандански, Пловдив, Асеновград, Хасково, Димитровград, Стара Загора, Раднево, Казанлък, Сливен, Бургас, Благоевград, Смолян, Лом, Монтана, Враца, Ловеч, В.Търново, Габрово, Горна Оряховица, Търговище, Варна, Добрич, Силистра, Русе и Плевен, както и от всички не упоменати областни градове на територията на Република България.


Повече информация за предстоящата промоция и пълните й условия можете да намерите на : www.dacia.bg или при най-близкия дилър на Dacia в страната.

Източник: auto-press.net


Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама