Новини » Автоновини

Акция "Светлина" в автосервизи Ratola



06.11.2009г 

Акция "Светлина" в автосервизи Ratola Акция "Светлина" стартира от 1-и ноември в автосервизите на Ратола. Подготовката за сезона на късите дни и интензивните проверки от КАТ е подкрепена от безплатни консултации, безплатна проверка на светлините и безплатна смяна на крушките.
До 30-и ноември 2009 г. клиентите на сервизи Ратола получават 20% фиксирана отстъпка за избрани групи продукти на водещите европейски производители на автомобилни светлини и електроника Hella и Magneti-Marelli и до 30% по-добри цени на оригинални светлини за повечето луксозни марки автомобили.

На промоция с 20% отстъпка се продават още ксенонови фарове (германските Hella и италианските SuperXenon), обикновени и аеро чистачки, антифризи, спирачни течности, масла, филтри и други консумативи...

На изключителен интерес се радва и един нов продукт на реномираната германска компания Hella, а именно - елегантните и функционални светодиодни дневни светлини LEDayLine. Дневните светлини не са просто красив и престижен аксесоар. Според изследване на института SWOV, извършено по поръчка на ЕС, те могат да предотвратят 58% от катастрофите, при които има ранени. С LEDayLine, автомобилът става много по-забележим, а на пътя това означава сигурност.
Допълнителни предимства на дневните светлини LEDayLine са:

- 30 пъти по-дълъг сервизен живот от крушките H7
- не увеличават разхода на гориво
- светват автоматично при подаване на контакт
- модерен дизайн в съчетание със силата на светодиодите
- универсално приложение

До скоро този продукт беше "запазена марка" само на новите суперавтомобили. Сега Ratola, която е официален вносител на Hella за България, го предлага на специалната цена от 425 лв. (без ДДС) и бонус безплатен монтаж. Комплектът включва 2 светодиодни блока (ляв и десен) и пълно окабеляване. Дневните светлини Hella LEDayLine са приложими при повечето марки и модели автомобили. За подробности: http://service.ratola.bg/contacts.html

Рабира се, не са забравени и гумите. Промоции има за всички размери и марки - от престижните до бюджетните, като акцентът отново е върху джиповите гуми. Ексклузивно за своите клиенти Ратола предлага хитовите нови модели зимни гуми Yokohama в два популярни размера на специални цени:
- 235/70R16 106 T Geolandаr I/T+ на цена 223 лв. с ДДС и бонус безплатен монтаж и баланс
- 255/60R18 112 H XL WinterDrive V902/SUV на цена 378 лв. с ДДС и бонус безплатен монтаж и баланс

Поради големия наплив за комплексно сезонно обслужване, централният автосервиз на Ратола в София вече работи с удължено работно време - от 8:00 до 20:00 ч в делничните дни и от 10:00 до 16:00 ч в събота. Ако тенденцията се запази, ще бъде въведена и неделна смяна, а сервизът в Пловдив, който е втори по натоварване, също ще затваря в 20:00 ч.


Коментари

Добави коментар

Реклама