Новини » На път

Шофьор избяга, след като блъсна старец. Дядото е с опасност за живота



18.11.2009г 

Шофьор избяга, след като блъсна старец. Дядото е с опасност за живота Полицаи откриха шофьор, който блъснал старец и се укрил.
Подробностите:
На 4 ноември, около 16,50 часа на спирката при Полиграфическия комбинат в посока “Орлов мост” при тежък пътен инцидент
85-годишен старец е блъснат от неизвестен автомобил, а извършителят напуснал местопроизшествието и се укрил
. Пострадалият е настанен в Института “Пирогов” с опасност за живота, като състоянието му се влошава и лекарите не дават големи шансове да подобряване. На мястото на местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на КАТ – “Тежки произшествия”, като са намерени и иззети веществени доказателства. В хода на оперативно-издирвателните и процесуално-следствени действия е разпитан свидел, снет е материал от охранителни камери около Полиграфическия комбинат. Установено е, че автомобилът, прегазил стареца е “Ауди” /пазарджишка регистрация/. В разследването се включили и специалисти от сектор “Видеонаблюдение”-СДВР. При последвалата оперативна работа криминалистите установили, че собственикът на въпросния автомобил работи във фирма в ж.к. “Младост” и
24-годишният Б.М. от с. Момина Клисура, Пазарджишка област е задържан
. Той признал за извършеното престъпление и доброволно се е съгласил да заведе криминалистите до мястото, където е укрил автомобила си. До момента Б.М. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.


Коментари

Добави коментар

Реклама