Новини » Застраховане

"Армеец" с грижа за клиента по време на криза. Продуктът „Солидарност” се предлага на пазара от днес



17.05.2010г 

"Армеец" с грижа за клиента по време на криза. Продуктът „Солидарност” се предлага на пазара от днес

В отговор на предизвикателствата на световната финансова криза „Армеец” предлага на своите клиенти нов автомобилен продукт - „Солидарност”. Застраховката е съобразена с ограничените финанси на домакинствата на прага на активния туристически сезон. От предимствата на застраховката може да се възползва всеки клиент, който има „Гражданска отговорност” в „Армеец”, за която е ползвал отстъпка за това, че ще управлява автомобила само в България, но все пак реши да пътува зад граница. Сключвайки застраховката „Солидарност” той получава едномесечен сертификат „Зелена карта” срещу минимално доплащане.
За да бъде солидарността с нуждите на клиентите пълна, новият продукт предлага още една преференция за тези, които освен „Гражданска отговорност” имат и застраховка „Каско на МПС” в „Армеец". През едномесечния период на застраховката „Солидарност” каско покритието остава валидно и в чужбина абсолютно безплатно.
Застраховката „Солидарност” от „Армеец” е възможност за клиентите да не се лишават от удобството да ползват личния си автомобил по време отпуската без да утежняват допълнително семейния бюджет и едновременно с това да разполагат с надеждна защита за колата си и в чужбина.
Продуктът „Солидарност” се предлага на пазара от 17 май 2010 във всички офиси на ЗАД „Армеец”, както и от брокерите и агентите, които работят с дружеството. За повече информация посетете www.armeec.bg.

Автор: Armeec Jsc.




Коментари

Добави коментар

Реклама