Новини » Автоновини

Национална Хонда среща 2013 година



Admin27.05.2013г 

Национална Хонда среща 2013 година

Мотото на срещата ще бъде „10 години заедно следваме мечтите си”, датата- 28-30 юни 2013г., а мястото -  на писта Дракон в Калояново, в близост до град Пловдив.
Нека не забравяме и вече традиционното Хонда шествие, което ще бъде организирано в събота от хотела към пистата! Тази година то ще бъде заснето от небето!

За състезателите ще има достатъчен брой класове, в които да се изявят. А за тези, които няма да карат на пистата, са подготвени игри и състезания извън нея. Ще има време за всичко, тъй като дните на пистата тази година ще бъдат два! В събота ще се проведе драга, а в неделя – италианското преследване.

С част от присъстващите на пистата автомобили ще бъде оформен надпис „10 ХОНДА”, който ще бъде заснет от небето!

Какво да очаквате?

Организирано шествие - колона от автомобили Хонда, от гр. Хисаря – до писта „Дракон”, Калояново. Цялата колона ще бъде заснета в HD формат чрез мотоделта от небето! Състезания с автомобили Хонда - на писта „Дракон” в два последователни дни: 29 юни (събота) - драг; 30 юни (неделя) – италианско преследване. Изписване на надпис „10 HONDA” (в събота преди състезанията) с автомобили на участниците в Национална Хонда Среща 2013, професионално заснет от небето в HD формат, с помощта на мотоделта и опитен фотограф - хондаджия ! Непрекъснато забавление за публиката включващо:
- избор на „Най-яка Хонда за 2013 година”, чрез гласуване на зрителите. Победителят печели също и привилегията, неговият автомобил да е лице на срещата и плаката, за следващата Национална Хонда Среща!
- игри с публиката
- възможност за полет с мотоделта и наблюдаване на събитието от небето
- Time Attack Taxi
- обща вечер с всички фенове – на „една маса”, както и всички удобства в луксозния спа хотел „Аугуста”: два минерални басейна, джакузи, сауна и др.- спокойна и релаксираща атмосфера в град Хисар
- и още много други

 

Може да се запишете на - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84565




Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама