Новини » Автоновини

Сервизи Peugeot подготвят автомобилите за зимата21.10.2009г 

Сервизи Peugeot подготвят автомобилите за зимата След изключително успешната акция на Сервизи Peugeot – „Готови ли сте за лятото?”, марката реши да предложи широк набор от сервизни услуги за подготовка на автомобила за зимата.
Специалистите от Peugeot са подбрали
пет важни групи ремонти
, за да може напълно да се запази удоволствието от управлението на автомобила през този най-тежък експлоатационен период от годината. В зависимост от плановете и стила на шофиране на клиента, те ще му помогнат да подбере най-необходимите от тях :

„Запалване”
- за да посрещнат както и до сега студените утрини с увереност.

„Ходова част” и „Кормилно управление”
– доброто им състояние е важно за всеки сезон, но сега ги ще ги подготвим и за най-опасния.

„Безопасност”
- прецизно функциониращите системите за активна и пасивна сигурност ще предпазят клиентите от рискови ситуации.

„Комфорт”
- Малко навременна грижа за автомобила ще осигури нужния комфорт.

Сервизната акция на Peugeot предвижда 10% отстъпка за труд и 10% за резервни части, което ще позволи в семейния бюджет да остане място за любимите зимни спортове. Така клиентите и техният автомобил ще могат смело да атакуват всеки връх.

За удобство на своите клиенти, Марката предлага резервация по телефона или онлайн. Запазвайки час, клиентите ще бъдат обслужени в удобно за тях време в традиционно натоварения график на сервизите по време на акция. Едногодишната гаранция за ремонтите, предоставяна от оторизираната мрежа сервизи е едно допълнително основание за клиентите да поверят ремонта на своя автомобил на сервизи Peugeot.

Акцията ще продължи
до 12 декември 2009 г.
Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама