Новини » Автоновини

КИА МОТОРС сключи споразумение с HAVAS MEDIA



09.11.2009г 

КИА МОТОРС сключи споразумение с HAVAS MEDIA След обстоен преглед на предстоящите медийни активности в международен аспект и провеждане на конкурс,
КИА съвместно с Хюндай, избра агенция Havas Media, която ще планира медийната политика на компанията от началото на 2010 година.


Новата медийна програма цели да подобри изпълнението и увеличи ефективността, като едновременно оптимизира възможностите в съответните региони, координацията между централната и локални рекламни кампании в подкрепа на корпоративния имидж на марката.

„Наемането на нова медийната агенция ще бъде от голяма полза за глобалните активности на КИА,” каза г-н Lee, директор маркетинг на международен отдел в КИА Моторс Корпорейшън. „Обединяването на усилията ще спомогне за по-успешното развитие на марката на световните пазари. Havas Media ще бъде важна част от медийната ни политика за усвояване на специфичните нужди на автомобилния пазар и правилното поднасяне на информацията към локалните ни представители.”

„Ключът към разрастването на марката ще се гради върху възможността на КИА да се адаптира към непрекъснато менящата се медийна среда.
Havas Media демонстрира отлично възприемане на нашите стратегически идеи.
Убедени сме, че тяхната креативност и дългогодишен опит ще спомогнат за успешното развитие и приложение на бъдещите ни цели,” добави той.


Новата агенция ще отговаря за медийното планиране и закупуване в 5 региона – Западна и Източна Европа, Средния Изток, Латинска Америка, Африка и Азия (включително Индия). Havas Media ще поеме функциите на няколко агенции, които до момента са обслужвали интересите на КИА и Хюндай.



Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама