Новини » Автоновини

Цените на Chevrolet Spark започват от 16 587 лв. с ДДС11.12.2009г 

Цените на Chevrolet Spark започват от  16 587 лв. с ДДС

Chevrolet представи новия си глобален модел Spark пред международните медии. Автомобилът пристига на българския пазар в началото на следващата година. Цените на Spark стартират от 16 587 лв. с ДДС за базовата модификация, а най-добре оборудваният модел ще струва 19 600 лв. с ДДС.
Компактният Spark е вторият модел от новото поколение автомобили Chevrolet след Cruze, които се отличават с високо качество на материалите, прецизна изработка и атрактивен дизайн. Малкият Spark се предлага в богата гама от ярки цветове и с дизайн, който идеално пасва за градската среда. Автомобилът се задвижва или от 1,0-литров, или от 1,2-литров двигател с мощност съответно 68 или 81 конски сили. И двете модификации са с 5-степенна механична скоростна кутия.
Въпреки компактните си размери, автомобилът предлага голямо вътрешно пространство както на предните, така и на задните седалки. Модерният вътрешен дизайн с уреди, закрепени на кормилната колона, и практичното оборудване пасват идеално на градски автомобил. Spark разполага със CD с MP3 функционалност, USB и възможност за включване на iPod. В по-високите модификации автомобилът има автоматичен климатик, а всички модели са стандартно снабдени с 6 въздушни възглавници и имат оценка от 4 звезди за безопасност - с една точка под максимума от 5 звезди. Като опция може да се поръча и стабилизиращата програма ESC, обобщава speed-press.com.
Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама