Новини » Любопитно

Емоционален първи ден от VI Национален Volkswagen събор



23.05.2010г 

Емоционален първи ден от VI Национален Volkswagen събор

С много емоции приключи първият състезателен ден от VI Национален Volkswagen събор, който се провежда на писта „Дракон" в с. Калояново. „Клуб на привържениците на Volkswagen в България" предоставя за два дни възможност на всички почитатели на марката свободно да изпробват своите автомобили - както в дисциплините италианско преследване и драг, така и в оптичния тунинг.
Въпреки мрачните прогнози за дъжд, времето изненада приятно всички фенове, дошли от цялата страна, за да изживеят незабравимото преживяване, наречено Volkswagen. В първия състезателен ден се проведоха квалификации за италианското преследване, чийто финали ще бъдат в неделя, а денят завърши със свободни тренировки за драг. Привържениците на марката, дошли на събора, впечатлиха приятно с много талант и умения в свободното каране, давайки най-доброто от себе си.
Безспорно най-интересно за публиката се оказа демонстрационното каране между пилотите от клас Х3 и Х4 на националния пистов шампионат - Любомир Семерджиев и Пламен Ангелов. Те показаха отлична техника и умения на пистата и напълно заслужиха аплодисментите на присъстващите.
За всички зрители имаше осигурени много забавления - пейнтбол и зорб топка от "София Пейнтбол", щандове на Pitstop Tuning, ProMod, както и щанд с рекламни материали на „Клуб на привържениците на Volkswagen в България". Вечерта завърши с впечатляващ купон, много танци, забавления и невероятни фойерверки, които озариха нощното небе над пистата.
Истинският състезателен ден за феновете обаче ще е утре, когато най-добрите ще застанат един до друг на стартовата линия, за да определят победителите във всички дисциплини. Тогава ще има още много изненади, а връчването на наградите за участниците и публиката ще е най-добрият завършек на този двудневен авто празник, организиран от „Клуб на привържениците на Volkswagen в България" с помощта на официалния партньор - Pit Stop Tuning.
Агенция Speed-Press




Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама