Новини » Автоновини

Opel Corsa за красиви крака



19.10.2009г 

Opel Corsa за красиви крака Тримата победители в съвместната промоция
„Красиви крака – нова кола” на Veet и Opel
получиха своите награди. Всеки от тях прие ключовете и документите на един чудесен
Opel Corsa
, който стана техния верен спътник и помощник в градската джунгла.

Имената на победителите бяха изтеглени на 10.09.2009 г. в присъствието на нотариус, а на 15.10.2009 г. щастливците получиха своите автомобили по време на стилна церемония, организирана от един от софийските дилъри на Opel – Булвария.
Деница Иларионова, Цеца Близнакова и Ангел Георгиев
застанаха под арката на късмета, където Маркетинг мениджърът на Opel Методи Иванов, Изпълнителният директор на Reckitt Benckiser Йордан Иванов и Изпълнителният директор на Булвария Холдинг Константин Грънчаров връчиха ключовете на спечелените автомобили. После всеки от късметлиите щастливо отпътува със своя Opel Corsa към нови пътища на късмета.
Съвместната промоция на Veet и Opel се проведе в периода 15.06-31.08.2009 г., давайки възможност на всички участници да спечелят общо три автомобила Opel Corsa. Механизмът за участие в промоцията беше много лесен, като изискваше единствено попълването на талони, предоставени от промоекипите на Veet и пускането им в удобно разположена за всички урна в магазините „Хит”, „Кауфланд” и аптечната мрежа. Броят на участниците
надхвърли 20 000 души
, като още
около 18 000 човека
са възползваха от възможността за регистрация по интернет.

Източник: auto-press.net


Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама