Новини » Любопитно

Идеални коли за...секс20.10.2009г 

Идеални коли за...секс Малко повече въображение и . . . една от идеалните коли, в които да правите секс – това е един от начините за освежаване на връзката.

No.10 - Cadillac CTS Sport Wagon

Това си е голям американски автомобил, който има още по-голям багажник. Да не говорим, че задната седалка също предлага отличен комфорт, тъй като е достатъчно широка. Иначе колата е създадена от Cadillac съвместно с дизайнери от Европа, притежава задно задвижване, директен инжекцион и като опция може да се предлага със задвижване на четирите колела. Следователно карането на колата е една добра загрявка за това, което може да последва . . .

No.9 - smart fortwo Passion Cabriolet

Ето това вече е предизвикателство. Вероятно трябва да правите секс с балерина, за да може да се огъне достатъчно. Но пък ако успеете, то името Passion (страст) напълно ще приляга на колата. Голямо предимство на колата, свързано с тази цел, е, че може да бъде паркирана практически навсякъде и в допълнение да бъде скрита доста добре. Разбира се, като излезе четиривратият Forfour, може би комфортът ви ще бъде оптимизиран и ще можете да си позволите малко по-пълничка балерина . . .

No.8 - Volvo V70

Колата може да е добра за реклами на IKEA, но е добра и за актове на съвкупление. Колата малко по-малко започва да изглежда по-добре с годините и с обновленията си, но важното е, че вътрешното пространство винаги остава толкова просторно и . . . идеално за секс. Едно време имаше реклама, която казваше „Ръбести са, но са добри”. С риск да прозвучи малко вулгарно, но това може да се превърне в своебразно мото на „любовните” ви отношения в колата . . .

No.7 - BMW X6 M

Тъй като сте в модел от серията Х, можете да накарате приятелката си да заеме с тялото си формата на буквата Х. Самият модел може да вдигне изключително много адреналина. Тук може би човек би си спомнил за филма “Crank”, в който главният герой, изигран от Джейсън Стейтам, трябваше да поддържа нивото си на адреналин високо. И сексът бе един от начините . . . И ето, че тук с гръм и трясък влиза BMW X6 M. Това е спортен SUV, който предлага изключително огромно удоволствие от карането и идеално би вдигнал адреналина за любов . . . и още нещо.

No.6 - Ferrari 612 Scaglietti

Мястото за секс е леко ограничено, но реално това е Ferrari-то, в което има най-много място за подобни дейности. Самата марка е изключително сексапилна и макар и моделите да не са особено просторни, те отвсякъде предразполагат за секс. За повече удоволствие можете да оставите V12 двигателят да работи и да върши работата вместо вас . . . или с вас.

No.5 - Honda Fit

Мястото тук вече е доста ограничено. Може и да ви се наложи да излезете извън колата и да ползвате предния капак. Но в интерес на истината с повече нагаждане задната седалка може да се окаже доста удобна, макар и вероятно да не остави много приятен спомен в момичето, ако й е за пръв път. И все пак моделът е доста ергономичен, така че макар и компактен, възможността е налице.

No.4 - Lexus LS 460 L

В този големичък автомобил се отваря отлична възможност за една по-новаторска поза. Вие (считаме, че текстът е четен от мъже) сядате на предната седалка, а тя сяда с лице към вас и крака около врата ви. Налице е достатъчен комфорт, като седалките предлагат масаж, а можете да пуснете и приятна музика от аудио уредбата. Автомобилът е отличен за влюбена двойка.

No.3 - Ford Mustang Convertible

Това е двойна доза сексапил. От една страна името Ford Mustang вдъхва подобно усещане, но фактът, че е кабриолет, затвърждава това усещане. И тъй като стана дума, че е кабриолет, всъщност липсата на покрив е отлична възможност за малко повече пространство.

No.2 - Volkswagen Jetta SportWagen TDI

Въпреки че този модел е поставен на второ място, дали тук не може да изникне числото 69? В интерес на истината това е един много приятен автомобил. Той предлага удоволствие от карането и от факта, че всъщност шофирате икономична кола с ниски вредни емисии. Още по-голям плюс е наличието на достатъчно пространство за . . . любов.

No.1 - Bentley Continental Flying Spur Speed

Няма съмнение, че на първата позиция трябваше да бъде подобен автомобил. Това е един мощен, луксозен, скъп автомобил с всевъзможни екстри. Налично е доста вътрешно пространство, имате възможност да пиете студени питиета, да слушате възбуждаща музика или дори да си пуснете стимулиращ филм. Да не говорим, че колата е истински магнит за красиви момичета.

Източници:
Askmen
, tuning.bgОще по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама