Новини » Автоновини

Цената на Renault Fluence у нас стартира от 28 200 лв. с ДДС01.11.2009г 

Цената на Renault Fluence у нас стартира от 28 200 лв. с ДДС Renault представи новия си модел Fluence пред българските медии по време на международен тест драйв в турския град Измир. Новият седан от сегмент С идва на пазара у нас
с три двигателя и три нива на оборудване и цени, започващи от 28 200 лв. с ДДС.

Renault Fluence е заместник на Megane Sedan. Автомобилът е базиран на новото, трето поколение Megane, но е по-голям и има по-солидно излъчване. С този амбициозен модел Renault сменя и името на седана си от сегмент С, който вече се разграничава като отделен модел в гамата и се нарича Fluence.
Около 30% от продажбите на автомобили в Европа се падат на сегмент С, а при Renault 10% от реализираните модели в този сегмент са седани. Поради тази причина Fluence е от изключително важно значение за компанията. Автомобилът се произвежда в турските заводи на френската компания и отговаря на всички амбициозни стандарти за качество, които Renault си поставя, както и на екологичните стандарти Eco2 на компанията.
Fluence ще се предлага на пазара с два бензинови двигателя с обем 1,6 литра (110 к.с.) и 2,0 литра (140 к.с.). Моделът 1,6 освен с механична може да се поръча и с усъвършенствана 4-степенна автоматична скоростна кутия. Дизеловата версия е 1,5 dCi с мощност 110 к.с. и на нея се очаква да се падне по-голямата част от продажбите на модела.
Цените на Fluence за България стартират от 28 200 лв. с ДДС
за модела с 1,6 бензинов мотор и ниво на оборудване Authentique и достигат до 36 700 лв. за версията Privilege с 2,0-литров бензинов агрегат.

Източник:
Агенция Speed-Press


Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама