Новини » Автоновини

Twingo Gordini R.S. дебютира на 10 януари. Цената ще е ясна пет дни по-късно27.11.2009г 

Twingo Gordini R.S. дебютира на 10 януари. Цената ще е ясна пет дни по-късно Новата версия на бегачката джобен размер на спортното подразделение на Renault ще носи знака на Gordini. Наскоро възродената от френския автомобилен производител марка ще се прояви в типичното за историята й синьо с две бели ленти и интериорен шик с кожен салон. Twingo Gordini RS ще съблазнява купувачи, търсещи автомобил, който подчертава тяхната индивидуалност чрез дизайна си.
Бегачката ще дебютира официално на 10 януари в ателието на Renault на известния парижки булевард „Шан-з-Елизе”.

Алуминиеви 17-инчови джанти с диамантено синьо и черно подчертават профила на спортния миниатюрен модел. Спортни седалки от Renault Sport с висока странична поддръжка и кожени волан и салон допълват ексклузивното излъчване на джобната ракета. Панелите на вратите са с „медальони” от синя кожа, воланът е облечен в черна и синя кожа, а топката на скоростния лост е увенчана със синьото лого на Gordini. Оборотомерът и скоростомерът представляват сини циферблати с бял контур. Спортното шаси е куплирано с бензинов 1,6-литров мотор с максимална мощност от 133 к.с. със специфично озвучаване.
Въздушни завеси, панорамен отварящ се покрив, Radio CD Box със „свободни ръце” и Bluetooth® телефон, стелки Gordini и др. са част от опциите, на които могат да поръчват клиентите. Цените ще бъдат обявени след 15 февруари, когато започват официалните поръчки.


Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама