Новини » Автоновини

КИА предлага 7-годишна гаранция за всеки свой модел в Европа05.01.2010г 

КИА предлага 7-годишна гаранция за всеки свой модел в Европа

КИА Моторс отпразнува забележителното си представяне на международните пазари през 2009г. и старта на новата 2010г. с изключително предизвикателство към бъдещите си клиенти – безпрецедентна 7-годишна гаранция за всеки нов модел КИА, реализиран в Европа. Предстоящата услуга е напълно в унисон с мотото на марката – ‘Силата да изненадваш’.

Следвайки невероятния успех на КИА сийд, окомплектован с уникалната 7-годишна гаранция, КИА ще предложи подобна услуга и за всички свои модели дистрибутирани на територията на стария континент – от мъника Пиканто до новия Соренто SUV.

‘Не веднъж КИА е декларирала стремежа си към топ листата на световните авто-производители по отношение на удовлетворението на клиентите от качеството на продуктите. Смятаме, че 7-годишната гаранция, която ще предложим за всеки един от нашите модели е важна стъпка напред към постигането на целта. Убедени сме, че новата услуга ще предизвика интерес в автомобилните потребители, което ще резултира върху посещаемостта в автосалоните на марката и увеличи продажбите през настоящата година,’ коментира Пол Филпот, Оперативен директор на КИА Моторс Европа.

Новата 7-годишна гаранция ще съпътства всеки продаден и регистриран автомобил в повече от 20 държави* в Европа след 1-ви януари 2010г.

Гаранцията, предоставена от производителя ще бъде с продължителност 7 години – без ограничение в пробега за първите 3 години** и до 150 000 км до
края на валидността й, както и от 7 до 12г. гаранция за антикорозионно покритие в зависимост от модела. Основен приоритет за клиента ще бъде запазването на гаранцията при смяна на собственика на автомобила.

7-годишната гаранция от КИА е безпрецедентна за Европа. Клиентите на марката ще могат да управляват своя автомобил безгрижно в продължение на 7 години, като приоритет остава и високата цена при препродажба,’ заключи г-н Филпот.
Още по темата:

Коментари

Добави коментар

Реклама